Om meg

EIDJORD Akupunktur etablert i 2009, drives av akupunktør THERESE EIDJORD.

Jeg har har lang erfaring i Akupunktur og undervisning av Yin Yoga. Jeg er medlem av Akupunkturforeningen, og oppfyller foreningens krav til utdanning i Akupunktur og medisin.

 • Jeg har 5 årig utdannelse fra Akupunktur Høyskolen i Oslo. Offentlig Godkjent Bachelor i Akupunktur (B.Ac).
 • Årsstudium i Grunnmedisin, Sykdomslære og Funksjonell Anatomi 1 og 2 fra Encefalon Høyskole, nå kalt Høyskolen Kristiania.
 • Har studie fra Nanjing University China. Har flere ganger hospitert sammen anerkjente professorer i TKM på ulike Kinesiske sykehus Nanjing og Bejing, Kina.

Hos meg står kunden i fokus, og mitt mål er at du skal få den best mulige behandlingen tilpasset for deg, og dine plager.

 • Bachelor i akupunktur, 5 år ved Akupunkturhøyskolen i Oslo.
 • Grunnfag- og mellomfag i Vestlig Medisin ved Encefalon, nå Norges Helsehøyskole (Campus Kristiania)
 • Studieopphold i Nanjing, Kina (2010).
 • Avansert kurs i øreakupunktur ved Per Sloth Jensen (Norge) 2011.
 • 7 emosjoner og deres effekt på Qi og Shen ved Yair Maimon (Israel), høsten 2011.
 • Videreutdannelse hos Beijing Traditional Medicine Training Center of WFAS, våren 2012 i Beijng, Kina.
 • TKM og Ernæring i praksis ved Daverick Leggett (Storbritannia) 2012.
 • Zheng Gu Tui Na Level 1 ved Jonas Brenner (Danmark) 2012.
 • Kurs i Channel Palpation ved Jason Robertson (USA) 2013.
 • Zheng Gu Tui Na Level 2 ved Jonas Brenner (Danmark) 2013.
 • Zheng Gu Tui Na Level 3 ved Jonas Brenner (Danmark) 2013.
 • Pulsseminar ved Frances Turner (Storbritannia) 2013.
 • Modul 1, Kurs i behandling av smerter. Dry needling/ intramuskulær behandling (IMS)/ triggerpunkt ved Ronnie Hilland og Rune Eneghaug (Oslo) 2014.
 • Dr.Tan`s Balance Method – Core Foundations ved Dr. Richard Tehfu TAN. OMD. (California) 2014. http://www.tanwubian.com/dr-tan-and-his-balance-method/
 • Modul 2, Kurs i behandling av smerter. Dry needling/ intramuskulær behandling (IMS)/ triggerpunkt ved Ronnie Hilland og Rune Eneghaug (Oslo) 2015.
 • Dr.Tan`s Balance Method -Advanced Track ved Dr. Richard Tehfu TAN. OMD.(California) 2015.
 • Modul 3, Kurs i behandling av smerter. Dry needling/ intramuskulær behandling (IMS)/ triggerpunkt ved Ronnie Hilland og Rune Eneghaug (Oslo) 2015.
 • Top Master Tung points for modern patients and modern day clinics ved Brad Whisnant (USA) 2017.
 • Yin Yoga Teacher Training, Myofascial Release, MyoYin & Spine Anatomy at Yoga Dublin, ved
  Jo Phee (Irland ) 2020.
 • Kosmetisk Akupunktur ved Gunhild Sveen (Oslo) 2022.
 • IMS Intra Muskulær Stimulering, ad modum Dr. Gun, med fokus på hofte/korsrygg/underkropp ved Ronny Hilland og Magnus Ruud (Oslo) 2023.

TRYGGHET

Jeg er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt fra første stund, og underveis i hele behandlingsperioden.

KOMPETANSE

Jeg har mange års erfaring og utdanning fra inn-og utland. Derfor kan jeg kombinere og utføre en rekke behandlingsmetoder innenfor akupunktur.

EFFEKT

Akupunktur har godt dokumentert effekt mot en rekke plager og lidelser. Ta kontakt dersom du har spørsmål om akupunktur som behandlingsmetode for eventuelle plager du måtte ha.

Man må behandle hele mennesket, ikke bare symptomene!

Hva sier kundene?

Klikk på de ulike boksene og les kundenes egne ord!

Jeg har brukt Eidjord Akupunktur ved flere anledninger og har hatt stor nytte av behandlingen her. Spesielt i forbindelse med golfalbue og plantar fasciit (senebetennelse under foten) har jeg hatt veldig gode resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale Eidjord Akupunktur. Her finner du høyt kunnskapsnivå og alltid godt humør!

Jeg er en kvinne i midten av 50 årene og har mange helseplager (både akutte og kroniske). Jeg har gått til Therese i flere år og fått mye god hjelp av hennes behandlinger. Når det er akutte plager går jeg hyppig til behandlinger i en kort periode til plagene gir seg. Ellers har jeg fått behandlinger av Therese for en del kroniske plager. Etter en periode med intensive behandlinger, går jeg til «vedlikeholds» behandlinger. Dette gjør at jeg klarer å holde de kroniske plagene i sjakk/dvale slik jeg kan fungere i hverdagen. Videre, vil jeg nevne at Therese er veldig kunnskapsrik innen trening/crossfit, Yoga og kosthold/kosttilskudd, og jeg har fått mange gode tips fra henne. Under vil jeg nevne noe av plagene jeg har fått god hjelp av Thereses behandlinger:

 • Kronisk smerter/plager i skulder/nakke i nesten 30 år
 • Kroniske innsovningsvansker, dårlig søvnkvalitet og hyppig hodepiner i mange år
 • En nyoppstått prolaps med intense smerter i nakke
 • Flere akutte smerter i ledd/muskler i hånd/arm de siste årene
 • Stress og slapphet

Jeg har fått akupunkturbehandling og kopping hos Therese ved flere anledninger. Jeg hadde bl.a. en muskelskade i skulder/bryst som ble behandlet med akupunktur/kopping samt en muskelavrivning i venstre underarm som ble behandlet med akupunktur. Skaden i skulder/bryst, som jeg hadde hatt i mer enn 2 år, ble helt bra etter kun 3 behandlinger – helt fantastisk. Skaden i underarmen var såpass alvorlig at det tok lenger tid, og akupunkturbehandlingen ble kombinert med systematisk opptrening med tips fra Therese. Venstrearmen er nå like sterk som den høyre, så behandlingen og opptreningen har vært maksimalt vellykket. Jeg har også flere ganger fått avslappende/avstressende akupunkturbehandling som har vært veldig bra for meg. Behandlingen hos Therese har vært helt enestående og anbefales på det varmeste! I tillegg til meg har kona mi, datteren min, sønnen min og faren min fått super behandling hos Therese. Terningkast 6!

Å gå til behandling hos Therese er noe av den beste investeringen jeg gjør for egen kropp og helse. 

Jeg går jevnlig for å forebygge, og i tilfeller der det er akutt. 

Er det muskler/ledd som har fått for høy belastning eller låst seg så er det ingen sak for Therese å løse opp og skape bevegelse der det var stagnasjon. 

Det er rett og slett som en spa dag, komprimert til en time på benken. Du er «ny» når du går ut etter behandlingen.

Jeg hadde meget sterke menstruasjonssmerter med kramper og fikk heldigvis akupunkturtime hos Therese. 1 ½ time etter behandling var jeg vesentlig bedre, og kunne fungere normalt igjen. I ettertid har jeg fått forebyggende behandling for å hindre tilsvarende menstruasjonsproblemer. Jeg er meget fornøyd med behandlingen!

Jeg har vært kunde hos Therese i over 5 år, og kunne ikke hatt en bedre akupunktør.
Hun er utrolig dyktig og nærværende. Når man kommer til henne føler man seg sett, og hun leser det helhetlige bilde. Jeg har en kompleks sykdomshistorie, og jeg føler hun hele tiden jobber ut fra hvilken situasjon kroppen min er den dagen.
Har alltid følt meg godt ivaretatt, hun er en god samtalepartner og meget dyktig i jobben sin.
Kan anbefales på det varmeste!

Terese er kjempeflink yinyoga-instruktør. De siste årene har vi hatt gleden av yoga på jobben med Terese. Det har fungert som en viktig avspenning i en hektisk hverdag, som gjør godt både for hode og kropp. Jeg føler meg alltid mye bedre etter timene hennes. I tillegg har jeg vært til Terese for akupunktur som helende behandlig for både skader og slitasje. Jeg kan trygt anbefale Terese både som yoga-instruktør og som akupunktør.

Jeg er ansvarlig for å organisere yin-yogatrening på jobben (COWI AS), og Therese har vært vår yoga-instruktør i flere år. Yin-yoga er et meget godt supplement til de som allerede driver med regelmessig trening (styrke, kondisjon), og for de som ønsker å komme i gang med helsebringende aktivitet/trening. Therese er en svært dyktig og inspirerende instruktør. Det har i gjennomsnitt vært 20 utøvere på yin-yoga, og mange av oss har vært med i flere år da vi er så fornøyde med treningen og opplegget! Ettersom Therese har så allsidig bakgrunn med bl.a. akupunktur og medisinske fag samt egenerfaring med mange treningsformer på høyt nivå, er det mange som har fått gode råd og veiledning mht. trening og helsefremmede aktiviteter/behandling.– 

Yinyoga for meg er Therese-yoga. En omsorgsfull påminning om hva min kropp og mitt sinn trenger.

Anbefaler et besøk hos Akupunktør Therese Eidjord, jeg har brukt henne ved flere anledninger til behandling av en hamstringskade, og generell behandling. Resultatene har vært gode, og hun går i dybden når det gjelder skader og lignende. 

Jeg anbefaler Eidjord Akupunktør på det varmeste.

Her finner du et høyt kunnskapsnivå og alltid i godt humør.